Wees Voorzichtig, Voedselvergiftiging!

Lebensmittelvergiftung
Vooral in de zomer, een zorgvuldige behandeling van de eitjes wordt aanbevolen eten. Koude Desserts gemaakt van rauwe eieren, zijn zeer gevoelig voor warmte en kan snel leiden tot een Salmonella-vergiftiging warme weer maakt de voeding makkelijk om risico: in geval van verhitting, met name dierlijke producten zoals eieren, vlees en vis bederven zeer snel Leert hier hoe u kunt voorafgaand aan de voedselvergiftiging beschermen.

Het is een grappig zomer nacht. Sophie Merkstein zat met haar Vrienden tot in de late uurtjes van de avond in de tuin. Zij dienden broodjes, een heerlijke Tiramisu en een goede druppel rode wijn – zelfs de muziek kon niet ontbreken.

Maar toen de gasten weg was, was de Secretaris. Ze kon niet slapen, had te gooien een paar keer. Of het voedsel is bedorven? Gelukkig hadden ze tabletten voor de acute gebeurtenis naar huis.

Vooral in de zomer, eten kan gevaarlijk zijn. Het Probleem: bacteriën die je niet kunt zien of voelen, ze maken alleen een paar uur na het eten is merkbaar. En in de zomer, de bacteriën vermenigvuldigen zich zeer snel. Bij 20 graden het duurt slechts drie uur, maximaal tien Salmonella 5 000. Het goede nieuws: Als u een paar regels, kunt u het minimaliseren van het risico van de ziekte aanzienlijk:

Bij het kopen van vis op de koelketen, aandacht

Als u het kopen van verse vis, transport gekoeld. De juiste Hand-tassen in elke supermarkt. Bewaar de vis in de koelkast op de bodem van de glazen plaat. Mogelijk doden van ziekteverwekkers, het moet in de voorbereiding van ten minste tien minuten verwarmd.

Vlees gerechten zijn altijd goed gedaan

Pas op voor Mett-rolls en Tartaar – van 20 graden kunnen worden verstopt op hen, veel bacteriën. Daarom, in het warme Seizoen, de voorkeur aan om zich te onthouden van vlees en alleen goed gekookt voedsel. Hack direct uit de vriezer in de pan en onmiddellijk na de bereiding te consumeren.

Eieren-maaltijden neem nooit lang in de hitte

Voor desserts, alleen de eieren die u hebt aangeschaft op een maximum van drie dagen. Koude Desserts gemaakt van rauwe eieren, zijn zeer gevoelig voor warmte. Niet langer dan vijf minuten op tafel. Daarna direct in de koelkast.

Verpakte champignons lui zijn, vaak ongemerkt

Niet kopen in plastic krimpfolie verpakte champignons. Omdat champignons en co. rot sneller – wat je niet ziet, maar is vaak met het blote oog zichtbaar. Gevaarlijk gif-stoffen.

Let op in het geval van voorverpakte salade

Klaar salades in de detailhandel en in de horeca worden vaak opgeslagen te warm en niet goed gewassen. Dan kunt u accumuleren veel gevaarlijke bacteriën op hen. Daarom, liever salade in de Gehele kopen en koken voor zichzelf. Extra tip: Verbanden met azijn doodt de meeste bacteriën.

Symptomen te herkennen, en juist handelen

De meeste van de tijd, het gaat om de buik binnen één tot twee uur na consumptie van besmet voedsel krampen, diarree en braken. U kunt doen: Voor diarree, je lichaam verliest veel water en zouten. Daarom moet u het drinken van veel van. Uitstekende thee hier zijn, bijvoorbeeld van pepermunt of kamille. Neem ook medische houtskool tabletten bij de apotheek. Dit kan voorkomen dat ziektekiemen in het lichaam. Je eet gewoon, als je een van de eetlust. Kun je het beste koolhydraten eten, bijvoorbeeld Toast-brood. Probiotische yoghurt helpt de symptomen te verlichten

Stop de klachten langer dan 48 uur, moet u een arts raadplegen. In ernstige gevallen hoge koorts kan pijn, koude rillingen, en ledematen, verlies van urine-drang, en zelfs Verlamming verschijnselen. Dan kunt u direct te worden in een kliniek. Omdat acute nier-falen en dus met gevaar voor eigen leven!

Geef een reactie