Water Allergie: Een enkele druppel kan dodelijk zijn

Bei einer Wasserallergie droht ein allergischer Schock
In het geval van de water Allergie, een druppel op de huid kan leiden tot allergische shock, en de Zieke doden Emily Payne heeft een zeer zeldzame ziekte: De Londenaar is allergisch voor vochtige en koude en kunnen sterven van allergische shock. Uw verhaal blijkt dat u kunt worden van de zeer zeldzame water-Allergie.

Als Emily Payne verlaat het huis, ze heeft een scherm! Niet omdat zij in paniek naar de ondergang van je haar in de regen. Emily is bang voor haar leven. Omdat slechts een enkele druppel water kon doden van de Britse student! Ze lijdt aan de zeldzame ziekte Aqua genen – en koude-urticaria. Wereldwijd zijn er maar 43 mensen die een water-Allergie, de lijder. Deze Vorm van netelroos kan fataal zijn. De Patiënt in contact komt met water, dat is aanzienlijk lager dan zijn lichaam temperatuur van 36 graden, wat leidt tot een allergische shock die een hartstilstand. Het is niet genoeg om een druppel water die raakte mijn huid, en meteen een reactie. Het is beangstigend, en ik moet vechten zo hard, zegt Emily.

Water Allergie is het zeer zeldzaam

Vier jaar geleden, zag ze het water Allergie voor de eerste Keer. Emily was 16 jaar oud, nooit klachten had en dacht dat ze gezond was als een paard. Maar toen ging ze met klasgenoten naar een meer om in te Zwemmen, dat zou moeten veranderen abrupt. Mijn vrienden hadden te trek mij uit het water, omdat ik plotseling bewusteloos was, herinnert ze zich. Na ongeveer een uur was het voor mij dan weer beter. Ik dacht dat dit was slechts een eenmalig ding dat mij is overkomen. Maar een dag later, de Horror-scenario herhaalde zich, als ze met haar vader in de vijver, zwemmen was ze weer in het water onbewuste. Hij was zo bang. Hij was alleen met mij en wist niet wat hij moet doen, zegt ze. Emily kwam onmiddellijk naar het ziekenhuis. Haar lichaam was rood, en puisten, en striemen bedekt. Ik zag eruit als een Kreeft! Na diverse onderzoeken, de Artsen vinden het Horror-diagnose: een water-Allergie. Een schok voor Emily, maar ook voor de artsen! In meer dan 20 jaar van mijn carrière, een zaak die ik nog nooit ontmoet, zegt haar arts Dr Sunil Chopra van de London dermatologie centrum.

Water Allergie: Zelfs de eigen zweet is een gevaar

De zeldzame water Allergie kan raken iedereen plotseling. De kans is één op de 100 miljoen. Emily, dit is precies één. Sinds dan, je had het wijzigen van uw complete leven. Omdat zelfs de meest normale dingen in de wereld zijn niet voor u vandaag, natuurlijk. Omdat Emily is het toegestaan om geen douche, ze moeten schoon zich voorlopig met een licht vochtige doek. Ze stopte met sporten, want zweten is om de lijdensweg, die levensbedreigend kan zijn. Zelfs je eten hoeft niet altijd te worden op een minimale temperatuur verwarmd, dus dat Emily valt in een allergische shock dat kan leiden tot een hartstilstand.

In weerwil van het water Allergie, Emily zal niet verslagen worden

Haar laatste beslag had ze bijna een jaar geleden. Ik heb gewerkt in februari in een Winkel en als u naar Buiten gaat eigenlijk ben mijn paraplu. Natuurlijk moest het de regen die dag, en ik liep terug, maar de Winkel was gesloten. In paniek, ik klopte op de deur, maar toen viel ik flauw, herinnert ze zich. Maar Emily was weer eens geluk! Een Voorbijganger vond mij en zag mijn armband, zegt ze. Dit draagt ze de klok rond. Het feit is, wat te doen in geval van een schok met haar. Ik moet spuiten, zegt ze, wijzend naar de nood-apotheek in de handtas. In het, zult u altijd een spuit met adrenaline, die brengt u van bewusteloosheid en weer tot leven. Vandaag de dag is ze er vast van overtuigd dat het zal gebeuren aan een onoplettendheid een tweede Keer. Voor nu, Emily wil om te leven en is niet langer van uw water Allergie voor u neer. U wilt starten als consultant in een bedrijf, een familie – en dit niet over te nemen, alleen maar omdat ze ziek is. De Artsen weten nog niet, hoe je me kan helpen en of ik het ooit zal worden gezond. Maar het Geloof en de hoop dat ik zal het niet opgeven.

Geef een reactie