Wie is de noedels koud eet, dus het verminderen van het risico van het krijgen van een hartaanval. Die eerder noodles van de dag voordat afgezet moet nu zien: Omdat studies tonen aan dat zetmeelrijke voedingsmiddelen, hun echte Voordelen voor onze gezondheid kan bloeien wanneer ze weer opgewarmd. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.
We blijven bij het voorbeeld van de pasta. Bevatten zetmeel en normaal zetmeel is ongezond, want het is eigenlijk gewoon gemaakt ketens van suiker (glucose). Het is goed dat er een manier is om, met de beperkte kracht van de noedels kunnen niet worden veranderd: in de zogenaamde resistent zetmeel (retro-gesorteerde zetmeel) – een onverteerbare, en volgens de laatste resultaten van een studie door de Universiteit van Surrey in Engeland is ook zeer gezonde voedingsvezels.
Doe iets Goed voor jezelf – niets aan te doen
Sterkte iedereen kan draaien zonder echt iets te doen. De Truc is om je pasta van de dag voor de koeling – dit is een chemisch proces dat zet het zetmeel en het deel van de waardevolle Voedingsvezels in de noedels toe. Kortom, dit is de weg met al het voedsel (bijv. aardappelen), de normaal – zo ongezond kracht.
Wanneer een poging wordt gedaan met noedels auteur van de Studie van Professor Denise Robertson gevonden van de Universiteit van Surrey, bovendien, dat de warming-up van gekookte en eenmaal afgekoelde Pasta verhoogt de inhoud van bestendig – zo gezond sterke verbindingen nog veel meer.
Een andere interessante procedure om te zetten zetmeel om gezonde vezels, naast de Bevriezing van de zetmeel-bevattende voedingsmiddelen zoals brood, Pizza, aardappelen of pasta – en de daaropvolgende ontdooien. Het is, in principe, dezelfde spel – alleen op een verschillende temperatuur.
Over de kracht van de arme
Omdat normaal zetmeel is gemaakt in de verstrengeling van de glucose ketens, en deze suiker moleculen kunnen worden verteerd in de darm heel makkelijk, ze worden opgevangen in grote hoeveelheden en stijging van de bloedsuikerspiegel. Het probleem is dat dit bloed suiker – in het geval van sportieve mensen, de pasta onmiddellijk aan een plaat te gaan ten minste 70 minuten Joggen in het lichaam in vet worden omgezet.
Afgezien van het gevaar te dik worden, is gestegen door een toename in de suiker van het bloed insuline niveaus. En de insuline te hoog is, neemt het risico op het ontwikkelen van Diabetes aanzienlijk.
En wat betekent dit voor mij?
Dit alles kan vermeden worden door ongezonde zetmeel stoffen in gezonde vezels worden omgezet – gewoon door te Koelen, en weer de kracht van een warming-up met voedsel. Omdat resistent zetmeel niet kan worden verteerd door de darmen, maar alleen worden gegist, die, in plaats van ongezonde suiker – een gezonde, korte-keten vetzuren die in de bloedbaan terecht. Dit op zijn beurt betekent dat er Minder bloed suiker, minder Insuline, minder vet, meer vezels en minder eetlust – omdat een hoog insuline niveau zorgt de maag sneller te grommen.
Naast het ontwikkelen van de door de manier van het verminderen van het risico van Diabetes of zwaarlijvigheid (obesitas), wist de persoonlijke risico ‘ s van hart-en vaatziekten te sterven.
Resistent zetmeel verbindingen er zijn, echter, niet alleen in het afgekoeld of opgewarmd aardappelen en pasta. Natuurlijke dispensers zijn bananen (vooral als ze nog een beetje groen), wat bonen, havermout en peulvruchten.
Hamburg-harburg, 14. Oktober 2014