Sommige vrouwen eten in de zwangerschap meer veganistisch. Maar je moet van zeer goede en juiste info voedingsdeskundigen uitstrijkje waarschuwen opnieuw en opnieuw tegen de risico ‘ s van een veganistisch dieet, vooral in de zwangerschap Praktijk Vita laat zien wat mensen op moet letten.
Als Zwangere vrouwen blijven vegetarisch wilt eten, u dient zelf zeer zorgvuldig, zodat het kind leed blijvende schade, zoals, bijvoorbeeld, groeistoornissen. Het is echter pas vanaf de vierde maand van de zwangerschap is van belang, hoe de vrouw eet, want tot dan toe, de groei van de foetus is nog niet zo laag dat het dieet aanbeveling is verschillend van een dieet met dierlijke producten. Omdat vanaf dan de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen zoals eiwitten, foliumzuur, essentiële vetzuren en de vitamines A, B6, B12 en het mineraal is toegenomen, materialen, zoals ijzer, zink en Jodium.
Hoe veel van het eiwit is toegenomen behoeften van de Zwangere vrouw?
De behoefte aan eiwit stijgt van de vierde maand van de zwangerschap tot ongeveer 20 procent en ongeveer 60 gram eiwit per dag. Deze behoeften kan worden voldaan in de veganistisch dieet vooral met volkoren producten, peulvruchten en noten.
Waarom foliumzuur tijdens de zwangerschap is dus belangrijk
Op de veganistische voeding in de zwangerschap foliumzuur is vooral belangrijk omdat het essentieel is voor de vorming van de cellen en hun divisie en de groei van de placenta en de foetus wordt beïnvloed. Dit ontbreekt in de eerste paar weken van de zwangerschap kan ernstige schade veroorzaken aan het zenuwstelsel van de foetus. In het geval van de zwangerschap, moet u het verhogen van de hoeveelheid foliumzuur die normaal gesproken bevindt zich op 300 micro-gram tot 550 microgram. Het ijzer neemt de Zwangere vrouwen het beste groene groenten en volkoren producten.
(Kikkererwten 333 microgram per 100 g rucola bladeren 150 microgram per 100 g havermout 87 microgram per 100 g)
Met wat essentiële vetzuren?
Sinds de vetzuren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en de ogen van de foetus, en kan voorkomen in het geval van een normaal dieet, alleen vis, moeten Vegetariërs er zeker van zijn dat u de plaats van deze met plantaardige Oliën, zoals lijnolie.
Hoe werkt de zwangere genoeg vitaminen?
Wij zullen u laten zien wat te eten Zwangere, om te voldoen aan de verhoogde Vitamine behoeften van een veganistisch dieet
Vitamine A: Zwangere vrouwen kunnen met de Vitamine A-behoefte met een groene, gele en oranje groenten, zoals spinazie, paprika of wortel, van die Beta-caroteen, dekken, wordt vervolgens omgezet in het lichaam om in Vitamine A. Echter, een hoge inname van Vitamine A aan het kind, schade en groei stoornissen, veranderingen van de huid, de lever en oogletsel.
Vitamine B6: Door de verhoogde eiwit-behoefte, de behoefte voor de Vitamine B6 in de zwangerschap is op de stijging. Daarom 1.9 milligram worden toegevoegd in plaats van 1,2 milligram Vitamine B6, wat is havermout in ongeveer 200 gram of 250 gram volkoren rijst. Andere producten, met name bananen, noten en peulvruchten bevatten ook Vitamine B6.
Vitamine B12: tekort aan Vitamine B12 in een veganistisch dieet in de zwangerschap kan het risico vergroten dat het kind lijdt aan een aangeboren hartafwijking, en neurale buisdefect. Dus, de hoeveelheid Vitamine B12 voor Zwangere vrouwen zal de stijging van 3,0 tot 3,5 microgram. Veganisten kunnen nemen met verrijkte voedingsmiddelen zoals granen en plantaardige dranken, maar ook met een Vitamine B12-tandpasta.
Deze mineralen zijn nodig voor de vrouw in de zwangerschap
Ijzer: de Zwangere vrouwen, de benodigde ijzer verdubbeld aanbod, en dus stijgt tot 30 milligram per dag. Met deze vraag, vrouwen, veganistisch leven is het beste met groenten, volkoren producten en Vitamine C-bevattende voedingsmiddelen, zoals jus d ‘ orange. Vanwege het ontbreken van ijzer, het risico van een vroeggeboorte of een miskraam, en resulteren in een mislukte ontwikkeling van het kind toeneemt.
Zink: In de zwangerschap, de zink-eis is verhoogd van 7 naar 10 milligram, en kan worden vruchten, volkoren producten en peulvruchten en noten en Oliehoudende zaden bedekt zijn. Gebrek aan zink kan een veganistisch dieet door visuele stoornissen, immuun-deficiëntie, of de eetlust en het ontbreken van merkbaar.
Jodium: De dagelijkse hoeveelheid Jodium moet worden verhoogd bij Zwangere vrouwen van 200 naar 230 mg. Dit is de vrouwen in het veganistisch dieet het beste met gejodeerd of zeezout, zeewier, of voedingssupplementen, die bevatten veel Jodium.
Met het juiste dieet, een vegetarisch zwangerschap is mogelijk
Met de exacte inname van bepaalde voedingsstoffen, een vrouw kan leven in de zwangerschap, veganistisch en het kind gezond. Echter, dient u uzelf op de hoogte stelt van te voren een goede en regelmatige aanvoer van voedingsstoffen van een deskundige.