Uri Geller: ik was in de anorexia rage!

Ich ging auf die Toilette und erbrach alles wieder."
Ik ging naar de wc en braakte alles weer. In het einde, ik heb me zelfs tandenborstels in de nek, want het werkte met de Vinger!, TV-goochelaar Uri Geller zegt. De tafel in het Restaurant is jam-Packed met een groot aantal Desserts. De obers brengen meer en meer Goodies totdat er geen ruimte meer is. Maar wat lijkt het dessert buffet van een voetbal team heeft slechts opdracht gegeven een enkele man: Uri Geller (62) schuilt een duister geheim: de Uri had gehad voor een jaar, met ernstige boulimia!

De voeding-beknelling van de verslaving gaan om hem te doden in de jaren 1970, bijna! Alles wat me interesseerde in de tijd, roem en geld. Ik wilde de ultieme Star, maar de prijs was hoog is – ik zou gestorven zijn van boulimia bijna! Uri is niet op het moment dat duidelijk is gemakkelijk met zijn plotselinge succes. In de jaren ‘ 70, was hij een nacht met de Sterren, omdat hij voerde dezelfde goocheltruc in verschillende TV-Shows. Hij gebogen lepels met de pure macht van het denken, tot de dag van vandaag, niemand weet hoe hij echt is. Uri ‘ s uitleg: bovennatuurlijke krachten. Maar ook beschermde hem van de crash. Dit alles heeft mij overweldigd, zegt de tovenaar. Ik wist opeens een heleboel beroemde mensen. Ik was in staat om te kopen me alles wat ik wilde. In het Restaurant bestelde ik dus gemakkelijk alle Desserts in een keer, het geld was er. Maar hij kan genieten van het eten, nooit: ik ging naar de wc en braakte alles weer. In het einde, ik heb me zelfs tandenborstels in de nek, want het werkte met de Vinger!

Zelfs in auto ‘ s Uri passen – vrijwillig: ik was vanwege de vele Shows altijd op het vliegtuig en hebt verzameld alle vluchten op de zakjes van de andere passagiers. Ik heb hem opgeslagen in mijn sedan in de Stapel. Wanneer ik was op de weg ik braakte af en toe in mijn auto. Alleen schijven altijd: De angst voor vet, was echt slecht! Op het einde, hij brengt slechts 54 kilo op de weegschaal – op 1,85 m hoog! Tot slot, Uri is niet alleen mentaal, maar ook fysiek aan het einde: ik braakte alleen bloed! Omdat hij weet dat hij nodig heeft om iets te veranderen, anders kan de ziekte betekent zijn dood. Met zijn wilskracht en de hulp van goede vrienden, de tovenaar verslagen is, ten slotte, boulimia. Hij verhuist met zijn gezin voor een jaar naar Japan te winnen van de hele start-up roebel afstand. Met Succes. Vandaag de dag, de roem en het geluk zijn niet belangrijk voor hem: Als je gezond bent, je bent de rijkste persoon in de wereld!

Geef een reactie