Spit: een lichte druk uit en stopte mijn pijn

Schmerzfrei nach Hexenschuss
Met de zogenaamde Dorn methode patiënten met een lumbago worden meestal gezien na slechts één behandeling de pijn freinach een lumbago kan verplaatsen over Maria G. (45). Maar ben je verlost van je pijn snel – ontdek hier hoe je het deed.

Snel, de vaatwasser leeg, voordat ik de vuilnisbak buiten zetten – dat was eigenlijk het Plan. Maar als ik me bukte om de laatste plaat, het is gebeurd: In de onderrug door me heen ging plotseling een vreselijke pijn. Ik hoop dat deze bijna ondraaglijke Prikkel zou hebben om te stoppen op ieder Moment. Maar de pijn was – ik kon niet rechtop eens te meer. In het volgende uur, de klachten werden erger en erger.

De Diagnose Spit

Dat is de reden waarom ik nam mijn man de volgende orthopedisch chirurg. De dokter de diagnose me met een acute lumbago. Ik wist echter, tot nu toe, alleen mijn moeder. Het leed al jaren met rugproblemen. En elke Keer kon je verhuizing voor ten minste drie dagen voor de pijn in de rug. In deze fasen, mijn moeder was meestal afhankelijk van mijn hulp. Ik had een grote angst dat het zou kunnen krijgen dezelfde behandeling nu ook. Echter, de orthopeed, en ook de gezondheid practitioner training, me gerustgesteld en verwees mij door naar zijn collega, Birgit Doeubler die moet behandelen mij met de Dorn methode. Een procedure die ontwikkeld is dan 35 jaar geleden, door een landbouwer Dieter Dorn. Ik heb geleerd dat met deze gezamenlijke therapie, die wervels die niet in de normale Positie, door een zachte duimdruk langs de wervelkolom in de juiste positie.

Dorn methode voor de behandeling van lumbago

Tijdens de behandeling had ik om met mijn hoofd, armen en benen, de ritmische slinger bewegingen. Ter ondersteuning van het genezingsproces en zorgt ervoor dat de ligamenten en de Pezen in de wervelkolom beschermd. Birgit Doeubler uitgelegd dat de Dorn methode is voor alle patiënten met acute en chronische pijn in de rug is van de vraag, en zelfs aan de preventie is geschikt.

Aan het begin van de sessie heb ik recht om sceptisch te zijn. Het leek me ondenkbaar dat de druk van de vinger moet release me van mijn helse pijn. Maar mijn twijfels ongegrond waren. Want al na de eerste behandeling, verliet ik de praktijk, bijna zonder pijn en ik kon rechtop lopen.

De natuurgeneeskundige niet vertelde me dat de meeste van uw lumbago-behoefte van patiënten als een ontmoeting met de Dorn-methode, als gevolg van de pijn verdwijnen onmiddellijk. De behandeling was niet onaangenaam, integendeel, ze voelde bijna als een Massage.

De kosten zijn 80 Euro en ik moest nemen. Maar dat maakt niet uit want ik werd ook aangetoond Oefeningen die ik kan doen thuis aan het versterken van mijn rug.

Geef een reactie