Snake venom is in staat om te stoppen met psoriasis!

Schlangengift kann bei Schuppenfelchte helfen
Een snake venom therapie kan helpen bij het elimineren van psoriasis, door het proces van celdeling is het gif vertraagd door de resulterende drug een slang therapie helpt tegen psoriasis effectief. Na slechts twee behandelingen al een verbetering in de huid ziekte optreedt. Hier kunt u leren hoe dit precies werkt.

De eerste rode vlekken op de handen, onderarmen en ellebogen krijgt, Sabine, want ze is pas tien jaar oud. In de zomer was het nog steeds. We woonden in Polen aan de Oostzee, en ik badend vaak. Het zoute water verlicht de jeuk. Maar in de Winter heb ik schraapte mezelf vaak bloedige. In de avond, mijn moeder trok mijn handschoenen, dus ik was niet in staat om mij kwaad te doen in mijn slaap, ‘ vertelt ze.

De psoriasis geleidelijk uitgebreid naar het hoofd, de knie en zelfs tot aan de voeten. Toen de familie verhuisde naar Duitsland, Kamilla een huid behandelend arts met cortisone zalf. Dit is altijd het hielp voor een tijdje. Maar mijn huid is dun en broos, voelde aan als papier.

Door de cortisone die ik nam, en mijn gezicht was opgezwollen. Vol wanhoop, verslaving Kamilla Alternatieven. Eindelijk, ze struikelt op het Internet bij het centrum voor natuurlijke genezing in Bottrop en afgesproken om daar een afspraak. De natuurgeneeskundige Norbert Zimmermann stelt voor om met haar na een gedetailleerde diagnose, een snake venom therapie: In het geval van Psoriasis de huid cellen delen om de vier dagen in plaats van elke 28 dagen. Nieuwe cellen niet Volwassen. De huid nat en jeuk en ontstoken. De sterk verdunde geneesmiddel dempt ontsteking van de cel activiteit en remt.

Geweldige succes in de behandeling van psoriasis

Twee keer per week, geeft de behandelaar een spuit in de bil spier of de nek. Na de tweede behandeling van de roodheid. Vervolgens is de behandeling intervallen te verhogen tot drie keer per maand. Na 15 spuiten Kamilla is volledig vrij van symptomen. Zegt ze: Eindelijk kan ik genieten van mijn leven!

Info: Een behandeling kost, met inbegrip van drugs 105 Euro. Wettelijke ziektekostenverzekering niet betalen.

Geef een reactie