Puistjes met een 37 – Wat artsen huid, laat acne tarieven

Hautarzt untersucht Spätakne
De huid arts kan bepalen hoe sterk de acne is. Puistjes plagen niet alleen Tieners. Meer en meer volwassenen worden beïnvloed door de zogenaamde late acne. Een bijzondere zorg en medicijnen kunnen helpen de getroffen patiënten.

Zodra ik Stress krijg ik in het gezicht van lelijke puistjes en puisten. Ik dacht iets als dit voor jonge mensen. Wat is dat toch met mij?, mijn patiënt gevraagd.

Ik zag dat de 37-jarige bankbediende in een zogenaamde late acne (acne tarda).

Studies hebben aangetoond dat vooral vrouwen in stressvolle Beroepen met een duur van spanning, last van vlekken in de volwassenheid. Omdat mentale stress, verhoogde hormonen, en evenwicht te brengen op de huid van een puinhoop. Naast Stress anders veroorzaakt door hormonale schommelingen lijken een rol te spelen. Medicatie zoals cortisone, of antidepressiva kan ook leiden tot veranderingen van de huid van acne zijn vergelijkbaar.

En wat kan ik doen tegen de lelijke puistjes?

Hoewel acne is geassocieerd met de puberteit, meestal met een zeer vette huid, lijken volwassen vrouwen worden vooral in een tendens tot droge huid is gevoelig voor. Daarom moet u ervoor zorgen dat speciale zorg en reiniging: In geval van ontsteking, adviseer ik in de ochtend, antibiotica-met gemengde zalf, in de avond, een alcohol-bevattende oplossing en een milde peeling crème. Ook moet u nemen als een drug zink in de vorm van tabletten. Het spoorelement verlicht ontsteking van de huid. Ook belangrijk: zorg ervoor dat er regelmatig ontspannen!

Kan ik gebruik Maken van make-up?

Ja. Huid-vriendelijke producten uit de apotheek ondersteunen het genezingsproces.

Er zijn andere behandelingen voor volwassen acne?

In ernstige gevallen, een speciale ultrasone behandeling helpt. Deze natuurlijke Anti-acne te worden vervoerd naar de huid-actieve ingrediënten, zoals soja-lecithine, en gist-extracten in de diepe leer. Maar dat was niet het geval van mijn patiënt nodig. Toen ik haar ontmoette enige tijd later, in willekeurige volgorde op de straat, had verbeterd het uiterlijk van uw huid aanzienlijk.

Geef een reactie