Studies tonen aan dat de verpakking kunnen materiaal bevatten kant-en-klare maaltijden die schadelijk zijn voor de gezondheid stoffen van het verbruik van instant noodles vergroot het risico op hart-en vaatziekten en Diabetes. De onderzoekers zien in een recent onderzoek van de Harvard universiteit. Die is getroffen en wat zijn de factoren die de verhoging van de risico ‘ s, te leren en te oefenen-Vita.
In de afgelopen jaren is de consumptie van kant en klaar maaltijden is dramatisch toegenomen, vooral de zogenaamde instant noodles zijn erg populair. Onderzoekers aan de Harvard School of Public Health nu laten zien dat met de industriële Naties die standaard zijn geworden van het eten, de snelle bereiding van, bijvoorbeeld, klaar-om-te-pasta gerechten – de gezondheidsrisico ‘ s die hand in hand gaan.
Instant noodles zijn een belasting voor het hart
Daarom, mensen minimaal twee keer per week, instant noedels te eten, ziek worden significant vaker hart-en vaatproblemen, Diabetes en beroerte. Volgens de onderzoekers zijn de vrouwen beïnvloed verrassend, meer van dit effect dan mannen. Het rapport werd onlangs gepubliceerd in het prestigieuze Journal of Nutrition.
Een ander risico voor de gezondheid, veroorzaakt door kant-en-klare maaltijden, zijn giftige stoffen, die kunnen vaak worden in de verpakking weergegeven, bijvoorbeeld, Bisphenol A (BPA). Deze stof verstoort de afscheiding van bepaalde hormonen. Vanwege de bijzonder Oestrogeen, getroffen worden, vooral door vrouwen. Bisfenol A is, volgens de duitse Federale Instituut voor risk assessment (BfR) is ook al verdacht van onvruchtbaarheid en tandglazuur aandoeningen trigger evenals het veroorzaken van kanker.
Meer op de verpakking van de achtste
Tegen deze Achtergrond, de Harvard onderzoekers adviseren om het verminderen van de consumptie van kant en klaar maaltijden, vooral de consumenten moeten meer gevoelig voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikte verpakkingsmateriaal.
Met name een hoge concentratie Bisfenol A in containers gemaakt van Piepschuim, zoals u snacks worden gebruikt. Aangezien niet kan worden uitgesloten dat – vooral door het warme eten – de giftige stof in het voedsel wordt overgebracht, waarschuwt de AMERIKAANSE Farmaceutische en life center authority (FDA) in te pakken dat warm eten in Piepschuim.