Mijn wens voor een kind is als een klein wonder voor mij


Het kind is de Trots van endometriose zieke moeder door de ziekte van Uta Winterfeld uitgesloten was van een zwangerschap. Echter, als de wens om kinderen sterker was, gaf haar een operatie voor de begeerde nakomelingen.

De wens om kinderen te hebben verplaatst vanwege de carrière op de Achtergrond

Mijn arts dacht dat appendicitis-ontsteking. Maar als een voorzorgsmaatregel, hij bestelde een laparoscopie, wanneer de ware oorzaak van mijn hevige pijn in de buik gevonden. Dat was het endometriose, herinnert Uta Winterfeld* van Keulen.

In de gehele buikstreek wild verspreid slijmvlies van de baarmoeder werd verwijderd met de dan 20-Jaar oud was op het moment van onderzoek. Om te voorkomen dat een opleving van de ziekte, ze hadden te slikken sinds de hormonen van de menstruele cyclus.

Dat ik kon geen kinderen, het niet de moeite me op het moment. Voor mij is de carrière op de voorgrond, de officier legt de nu 39-jarige Federale.

Vervolgens ontmoette ze haar echtgenoot en trouwde. Natuurlijk wist hij dat uw Situatie. In eerste instantie, geen van de twee durfde te praten over de nakomelingen. Echter, na drie jaar, het paar bekend dat ze zou graag een toevoeging aan de familie.

Voor mensen met kinderen, ons geluk is compleet

Ja, u kunt het vragen aan een dokter, dacht Uta winter veld, en ging naar Professor Thomas Römer. Hij is een gynaecoloog en Directeur van de endometriose centrum op het Evangelisches Krankenhaus Weyertal, Keulen.

Hij onderzocht haar en maakte haar de hoop dat haar dierbaarste wens vervuld zou worden. Hij legde haar uit: Eerst moet u verrekenen met de hormonen. Als een resultaat, de endometriose zal waarschijnlijk versterkt. Dan kan ik verwijderen door een laparoscopische Operatie, dus zonder een grote abdominale incisie, de buikholte verspreid slijmvlies.

Precies zoals voorspeld, gebeurde het. De operatie duurde slechts een uur. Daarbij introduceerde hij door de natuurlijke Opening van de navel wordt de laparoscoop. Dit is een dunne buis met een lichtbron en een camera aan de bovenkant. Dus hij zag de Binnenkant van de buik in een 15-voudige vergroting op een Monitor.

Professor Roman: dat,Door nog eens twee lekke banden, ik had de OP-instrumenten, waarmee ik de huid van de slijm delen van de snede en naar buiten getrokken.

Drie dagen later, Uta winterfeld kon verlaten van de kliniek. Door middel van deze therapie, uw organisme werd weer in de positie om zwanger te worden. Maar het duurde nog bijna een jaar, totdat ik me realiseerde dat ik moeder werd. Als Hoogleraar Romeinse mij bevestigd dat ik huilde van blijdschap bijna. Vandaag, onze dochter is een jaar oud en nog steeds als een klein wonder voor mij.

*Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie