Een bepaalde stof in knoflook is een versterking van het functioneren van de hersenen en ziekten als dementie en de ziekte van Alzheimer een studie beschermen geeft aan dat knoflook kan beschermen tegen dementie. Goed nieuws! Maar voor u zijn bepleisterd, de knol nu dagelijks in grote hoeveelheden, moet u overwegen een kleinigheid.
Als een groente verdient de titel van Superfood, dan is er de knoflook. Elk van zijn tenen is rijk aan zwavelverbindingen, die niet alleen geven het zijn unieke geur, maar maken hem ook een remedie voor een breed scala van problemen, Het helpt, bijvoorbeeld in het geval van heesheid, menopauze aandoeningen, of zelfs hartaanvallen. Een nieuwe studie wijst op het feit dat een van zijn bestanddelen, de zogenaamde FruArg, beschermt tegen leeftijd-gerelateerde ziekten zoals dementie.
In de studie hebben de onderzoekers gebruikt het extract van knoflook dat meestal een hoog aandeel van FruArg. De onderzoekers van de Universiteit van Missouri gericht hun onderzoek uitsluitend op het effect van deze stof heeft op de hersenen. Zij kwamen tot de conclusie dat FruArg hersencellen beschermt tegen schade veroorzaakt door een overdreven reactie van het immuunsysteem op invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling, Roken, alcohol, of gewoon het normale verouderingsproces.
Microglia zijn immuun effector cellen van het Centrale zenuwstelsel, en de eerste en belangrijkste lijn van verdediging, zegt studieleider Zezong Gu. In tegenstelling tot andere hersencellen, die kunnen regenereren zelden reageren Microglia tot een ontsteking en stressoren met celdeling. Dus, bent u in staat om te wandelen in de richting van de schade en ter bescherming van de andere hersencellen
Vrije radicalen is een bijproduct van de
Maar hun positieve effect kan snel omslaan in Negatief, als een bijproduct van hun celdeling wordt stikstofmonoxide. Een vrije Radicaal, en dus een oorzaak van oxidatieve Stress. In de hersenen dit is vermoedelijk ziekten zoals dementie trigger. En op dit punt FruArg in het spel komt, omdat de carbon compound bindt aan deze vrije Radicalen.
In hun studie, Gu en zijn Team microglia de verdeling voorgesteld hebben. Dan, als het stikstofoxide concentratie is verhoogd, worden ze toegevoegd FruArg. De waarden van de vrije Radicalen viel terug, en de wetenschappers waren zelfs in staat om zich aan een verder effect: FruArg de productie van andere anti-oxidanten en leken zelfs te stimuleren. Dit experiment toont ons hoe knoflook helpt de hersenen om te worden schadelijke stoffen en neurologische ziekten, zei Gu.
Het experiment toont op cellulair niveau, knoflook beschermt de hersenen tegen dementie. Hoe veel knoflook eten en drinken, van de studie, maar niet afgeleid. Verdere Experimenten te volgen. Men kan echter zeggen: Volgens een studie van de Universiteit van Maryland, moet een volwassene niet tenen elke dag, meer dan vier om knoflook te eten.
Hamburg-harburg, 09