Isabel Varell: De angst voor vliegen niet door laten gaan van mij!

Isabel Varell leidet unter ihrer starken Flugangst
Isabel Varell te lijden onder hun grote angst om te vliegen. Elke vlucht kost je extreme te overwinnen wanneer Schlager zanger Isabel Varell zou willen zingen hun Hits live op de podia van Duitsland, het vliegen is het soms noodzakelijk. Voor de zanger, de tijd is over de wolken, echter, is een nachtmerrie, zo onthult ze dat hier.

Hoe sterk is uw vliegangst?

Dan mij in de jaren ‘ 90 kwam, het was heel slecht. Ik had paniek aanvallen, maar ik ben gevlogen. Omdat ik wilde mezelf in de angst. Vandaag de dag is het voor mij hangt op mijn dagelijkse formulier. De angst voor het vliegen is minder, keer erger. Ik heb niet veel respect voor vliegen, angst voor vliegen, het loslaten van mij.

Hoe verhoudt dit zich manifesteren?

Tijdens take-off en landing, ik kan niet uit het raam kijken. Ik sluit mijn ogen. Wanneer ik naar het vliegtuig, dan kijk ik naar links, en ik ben blij, als er geen jong broekje zit. Mij Rijpe, ervaren piloten zijn beter. De mens kan niet vliegen, hij slim af niet alleen de wetten van de fysica. Ik vraag mezelf af, Hoe dicht we waren een ramp, en je nog niet opgevallen? Voor mij is het een beetje raar dat ons als een sheet metal onderdeel brengt in de hemel van punt A naar punt B. een vreemdeling van mijn leven in vertrouwen te nemen, is het moeilijk voor mij.

Er is een reden voor uw angst?

Ik had een aantal take-offs join-of-zo-slechte lucht-gaten, met de koffie vast aan het plafond. Verschrikkelijke Momenten. Een vriend van me heeft wel eens ervaren dat een Turbine in brand stond. Een Horror-Show.

Geef een reactie