Hand eczeem: een Nieuwe procedure brengt zachte healing

Gezielte Pflege bei Hautekzemen
Nicole wrijft lotion op je handen meerdere keren per dag te beschermen tegen een plotse hand eczeem constant de hand eczeem Nicole waren bang voor verlies van hun verpleegkundige-Job. De patiënt keek in afschuw van de open posities in uw Hand. Een medische bescherming van de huid-programma kan genezen uw hand eczeem.

Hand dermatitis: cortisone en bestraling bracht geen genezing

Nicole houdt van haar vak. De 43-jarige verpleegster is. Helaas, ze hebben het al tijdens hun opleiding van tijd tot tijd om te doen een hand eczeem. De latex handschoenen liet me jeuken, zegt ze. Als ik had Stress, ik krabde mezelf op het eczeem letterlijk bloedige.

Van een huid arts Nicole werd behandeld met cortisone en straling. Maar, mijn handen, uit Angst zag, beschrijft ze. Als ik de gebogen Vinger te barsten van de huid. De patiënt keek in afschuw. Ik had een grote angst om te verliezen, dus uiteindelijk mijn Baan.

De methode brengt een zachte helpen met een hand-eczeem

Zo ver is het niet gekomen tot een gelukkig leven. Een collega, Nicole geleerd op het einde van 2006 door de toen net opgerichte professionele dermatologisch centrum op het beroepsonderwijs coöperatieve ziekenhuis Hamburg (BUKH). Er patiënten worden behandeld met de ‘huid’. In eerste niveau leert u – naast de poliklinische behandeling bij de dermatoloog – huid-werk-technieken, en de goede zorg van de huid, legt senior arts Dr. Kristine Breuer. Niet alleen worden opgenomen in een intramurale fase twee en drie weken intensief behandeld. Daarnaast ontvangt u een individuele bescherming van de huid plan.

Na 3 weken, de hand verdween de eczeem

Omwille van hun erbarmelijke toestand, Nicole werd in juni 2007 rechtstreeks aan de BUKH gepleegd. Ik heb cortisone-gratis zalf, straling, en een Strombad, dus mijn handen zijn minder bezweet, zegt ze. Ik heb ook veel geleerd over de optimale bescherming van de huid. Na de drie weken de hand was eczeem en ik voelde me weer als nieuw.

Handschoenen beschermen in het dagelijks leven in de voorkant van een hand eczeem

Sindsdien maakt zij gebruik van de Kennis verworven op het werk en in het leven consequent. Het maakt gebruik van een pH-neutrale body care producten zonder geur-en conserveermiddelen en wrijft lotion op je handen meerdere keren per dag. Bij de omgang met chemicaliën u het dragen van de handschoenen, die gemaakt zijn van katoen, omdat ik een latex-Allergie. De lonen zijn gezond, genezen handen. Niet iedereen realiseert zich hoe belangrijk bescherming van de huid is, zegt Nicole. Dat is de reden waarom het onderwijs zo na aan mijn hart.

Geef een reactie