De onderzoekers waren in staat om te bewijzen dat diabetici niet nodig om afstand te doen van uw favoriete voedsel – als je op de juiste volgorde van de voedsel-acht brood, groenten, of de kip er het eerst? Hoe belangrijk is de volgorde die we eten, onderzoekers hebben ontdekt nu. De resultaten.
Een studie van het Weill Cornell Medical College in New York toont aan dat de volgorde waarin we nemen ons voedsel, kan bijna net zo belangrijk als het eten zelf. Dienovereenkomstig, proteïnen (eiwitten) en fruit niet alleen helpen bij het controleren bloedsuikerspiegel, die geen van beide houdt u ook het volledige meer, op voorwaarde dat de eiwitten en de groenten voor koolhydraten. Deze bevinding is met name belangrijk voor mensen met diabetes, door het belang, de noodzaak van het controleren van de bloedsuikerspiegel constant te voorkomen gezondheidsproblemen (stoornissen van de bloedsomloop, pijn, gevoelloosheid).
Studie met Diabetes type 2 patiënten
Onderdeel van de studie, elf overgewicht of obesitas mensen met type 2 Diabetes. Elk van de deelnemers nam het medicijn Metformine. Metformin is een van de belangrijkste medicijnen voor de behandeling van type 2 Diabetes. Het helpt om te houden van de bloedsuiker in te checken, door te interfereren met het glucose metabolisme.
Het brood aan het eind van een maaltijd
De onderwerpen gevast voor twaalf uur in de nacht voordat ze genoten van een typische maaltijd bestaat uit eiwitten, koolhydraten en vetten. Tussen de ingrediënten van een kipfilet, gestoomde Broccoli Boter, salade, een Ciabatta brood en een glas jus d ‘ orange. In de eerste week, de groep aten van het brood, en dronk het sap, de gegrilde kipfilet en de groenten waren alleen verbruikt 15 minuten later. Een week later, de deelnemers aten hetzelfde maaltijd in omgekeerde volgorde, dus eerst de kip en de groenten, dan het brood en sap waren op het dining plan.
Bloedsuikerverlagende met een goed dieet
Tijdens de twee afleveringen van het onderzoek, de onderzoekers gemeten concentraties in het bloed van elk van de deelnemers vóór de maaltijd en 30, 60 en 120 minuten na de maaltijd. De resultaten toonden aan dat de bloedsuiker-waarden werden 29 procent, 37 procent en 17 procent lager zijn als de groep gegeten hadden, de kip en de groenten. De insuline niveaus waren ook lager.
Dr. Louis Aronne, een senior auteur van de studie, zei: Als we kijken naar het resultaat, we zijn er echt van overtuigd dat mensen zouden kunnen profiteren met Diabetes. De resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift Diabetes Care.
Hamburg-harburg, 30. Juni