Eindelijk vrij van de angst voor het vliegen

Eine Frau hat ihrer Flugangst besiegt
Vliegen? Nee, dank u! De Hamburg Marion heeft lang last van extreme angst voor vliegen, je hebt ook zachte knieën als je klimmen in het vliegtuig? Een Aangetaste kreeg paniek aanvallen door middel van een Seminar in de grip en was eindelijk in staat om te verslaan van hun vliegangst.

Mijn vliegangst is extreem, drie dagen voordat ik kon eten niets meer. In de machine ik klauwde me in de zetel. Mijn man kwam met het idee om mij een Seminar tegen vliegangst. En dus is de levering.

Ontspanningsoefeningen voor de hulp

Een weekend kwamen we acht van ons, alle vrouwen, op de luchthaven. Een psycholoog eens met ons op de twee-daagse Seminar: De Piloot en ik zal u geven een geestelijke zaak. Daarin tool, die u kan uitpakken in een noodsituatie en toe te passen. Een van de tools technieken: autogene Training, ontspanning van de spieren, ademhaling, ontspanning oefeningen.

Elke Deelnemer moet proberen, dat komt in de beste. Heeft me geholpen, bijvoorbeeld, om de druk op beide voeten stevig op de grond, de buik haak en te houden voor een Moment, de spanning. Zeer belangrijk om te onopvallend Oefeningen, die niet op de hoogte van. Je wilt niet nog meer opvallen.

Rustgevende antwoorden op de angstige vragen

In verbinding, we waren in staat om de bom een betrouwbaar uitziende piloot, een ervaren oude Vos, met onze vragen, bijvoorbeeld: Is er luchtgaten? of Is het normaal dat de turbines zijn zo hard? De meest gestelde over geluidsoverlast. Ik was vooral in het geval van een bijzonder misselijk: Als alle passagiers zijn al in zit, in het vliegtuig op de tarmac, gaat naar het licht voor een tweede en dan een Zoemend geluid. De Verklaring van de piloten: In het Moment is omgezet van een luchthaven power aan Boord van elektriciteit. Dat is iets onbenulligs, ik zou het niet gedacht! Het kalmeerde me neer.

Met beelden, vliegangst ontbinden

De kapitein ook gereinigd met de klassieke Angsten, met name dat de bokken van het vliegtuig in turbulentie gevaarlijk. Een van zijn vergelijkingen, ik vond vooral: stel je voor dat je op een schip op zee in een deining. Het vliegtuig is in turbulentie, niet gevaarlijk. De foto nam ik een paar keer uit mijn mentale emergency kit. Altijd, bij mij misselijk. Het hielp!

Vol met technologie, de angst voor het vliegen onmiddellijk verzacht

Bijzonder spannend is het praktische deel van het was: We reden met de Bus op het asfalt en bezocht in de buurt van een machine. Toen ik zag dat de enorme turbines, ik voelde me veiliger al. Ik was vooral onder de indruk, maar door de concentratie van technologie in de Cockpit. Weten niet wat zij doen, zei ik tegen mezelf in het Moment en was nog steeds gedood.

Persoonlijke begroeting door de kapitein helpt met vliegangst

Op de tweede dag van onze proeftijd voorbeeld: een vlucht van Hamburg naar München. Kort daarvoor, we schreven elkaar Bemoedigende zinnen. Het vliegtuig is de veiligste manieren van transport! op mijn papiertje. Echt goed, ik vond de Pre-Boarding. Dit betekent dat u kunt worden verwelkomd als de eerste in de pilot en door de kapitein. Het kost niets extra, u moet zich enkel inschrijven op de schakelaar. En het is enorm geruststellend om dat contact. En dat bleef het geval, omdat dan andere vluchten.

De prominente zaak

Mette-Marit litt unter ihrer Flugangst

De noorse Prinses Mette-Marit en haar familie: Eindelijk, je verslagen van je angst voor het vliegen

Hartkloppingen, paniek aanvallen, Tremoren leek te worden op het hele lichaam: voor een Lange tijd, zo zou het overwinnen van de noorse Prinses Mette-Marit (40) hun vliegangst. Maar nu is het reliëf aan het Koninklijk hof, als de vrouw van kroonprins (Haakon) (40) verhoogt ondertussen zo vaak en lijken geen probleem in het vliegtuig, dat kan maar één ding betekenen: Mette heeft uiteindelijk verslagen uw ziekte!

Enige tijd geleden vloog je met (Haakon) aan de staat een bezoek aan Ghana. En dan nog alleen in de Verenigde Staten tot het bijwonen van Harvard University voor een cursus. Om te geloven Mettes een nieuwe lichtheid van hoe het er vroeger: In januari 2002 vertrok ze in paniek op het vliegtuig. Zelfs bij het huwelijk van de zweedse Prinses Victoria Mette ervoor kiest om voor de 600 kilometer lange route van de spoorlijn.

Geef een reactie