Een beetje Piks genezen mijn ogen trombose

Medikament löste Augenthrombose aus
In hun ogen trombose Astrid Berg kreeg een geneesmiddel dat de effecten van de trombose opgelost. In de ochtend wilde ik, zoals altijd, bij het Ontbijt, de krant lezen. Maar er is iets mis Met het linker oog, ik kon bijna niets. Mijn man zei: dan moet u Waarschijnlijk een nieuwe leesbril. Maar ik zag aan de linkerkant een grote donkere vlek in het midden van de field-of-view.

Hoewel ik had geen pijn, maar dit urplötzliche visie was slecht van mij om bang te zijn. Op dezelfde dag ging ik naar het Klinikum Augsburg. Daar, onder de supervisie van Prof. dr. Arthur Müller was op zoek naar mij. We nemen je nu een zogenaamde angiografie. Met deze methode, dan zullen we zien waar het Probleem ligt, zei hij tegen me.

Ik heb een kleurstof in de Arm ingespoten, die wordt verspreid via de bloedbaan in het lichaam, en de fijne bloedvaten in het oog beter zichtbaar. Prof. dr. Müller-elektronik gmbh & stuurde een speciale Laser camera aan de linkerkant van mijn leerling, om een afbeelding in hoge resolutie vast te leggen de huid van mijn netwerk. Hij besefte dat de oorzaak van mijn verlies van het gezichtsvermogen. Een klein schip is gesloten. Als een resultaat, het ging om de congestie op een plaats, die voor een scherpe visie, zegt Prof. dr. Müller-elektronik gmbh&.

Geef een reactie