Doof door drie dagen koorts

Taub durch das Dreitagefieber
Een dramatisch gevolg van het drie-daagse koorts kan een gebrek aan het gehoor. De reden hiervoor is dat De ontsteking tast de gehoorzenuw anWie Sabine van Hamburg door de drie dagen de koorts ging dove en hoe zij omgaat met deze bestemming, dan zal de leer en de praktijk Vita.

Mijn droom is een Baan bij de televisie, lacht Sabine Schulz en zelf-bewust. Cartoons tekenen – dat is het. Als je kijkt naar de kleurrijke foto ‘ s en ontwerpen van de donkerharige schilder, dus vertrouwen in haar.

Kinderen Met De Ziekte Van Drie Dagen Koorts

Maar er is iets vreemd aan de jonge vrouw: ze communiceert met gebarentaal, leest uw partners in het gesprek van de lippen – Sabine Schulz is doof. De reden hiervoor is het eigenlijk onschadelijk voor kinderen en vaatziekten, drie dagen koorts.

Met 9 maanden geleden, had ik hoge koorts. Mijn moeder was zo bang dat ze waarschuwde de ambulance. De zeide tot haar: er is Geen reden voor de opwinding, de tijdelijke, zegt Sabine gebaar-rijk. Maar hij had het bij het verkeerde eind. Dit bleek 2 jaar later. Ik was in het ziekenhuis, want ik werd uit de amandelen en adenoïden. Bij de gelegenheid, de Artsen ontdekten dat mijn gehoorzenuw werd volledig verwoest, zegt Tanja.

Met 3 jaar, het kind los kwam in een hoorzitting-Kleuterschool, geleerd gebarentaal te spreken. Sabine ‘ s ouders geleerd de gebarentaal om te communiceren met Sabine. Je hebt mij veel zelf-bewustzijn, vindt Sabine en probeert uit te leggen, waarom je Luisteren, dat is niet echt gemist: ik heb een bijzonder oog voor situaties, of het nu mooi of slecht. En ik ruik, voel me intens. Mijn andere zintuigen zijn veel meer uitgesproken. In de school voor doven, zij had nooit problemen, een dens baccalaureate Glans. Op school, ze heeft ook ontdekt haar passie voor beelden en voor het Schilderen. Wanneer ik schilder, ben ik in mijn eigen wereld. Omdat ik vergeet dat ik het niet kan horen. Voor mij was het altijd duidelijk dat ik wilde om creatief te werken. Ze had geluk: De aanvraag voor een studie plaats in de Hamburg-harburg art school, werkte meteen. Ik had een moeilijke tijd, vertelt Sabine, en ziet er een beetje triest. Mijn gehoor collega-studenten niet weten hoe je moet omgaan met voor mij. Ik vond nauwelijks contact. Het dappere meisje deed het niet op te geven, eindigde in September 2000, de arts school met vlag en wimpel.

Vandaag de dag, de ambitieuze, Sabine richt zich op het Internet als een werkende beroep, en onlangs vond een baan als grafisch ontwerper in een Hamburg Agentschap. Het Werk geeft me veel plezier. En de collega ‘ s zijn super mooi, vertelt de 27-jarige. Na het werk, je zit aan je ezel en verf. Hun motieven: meestal objecten en scènes uit het dagelijkse leven. Jouw stijl: surrealistisch en kleurrijk.

Geef een reactie