Diagnose: Een leven zonder een kind

Kinderloses Paar hält eng zusammen
Dat Sandra kan krijgen op basis van twee niet-functionele eileiders, geen kinderen, haar man en zij groeien nog meer samen, veel koppels kan me niet voorstellen een leven zonder een kind. Maar wat als het niet wil op te vouwen als gevolg van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap makkelijk en je hebt om te accepteren om nooit meer van uw eigen kinderen? Een van de Getroffen verteld.

Onmiddellijk na onze bruiloft, ik ging uit van de pil en dacht naïef, drie of vier maanden later zou ik al zwanger. Dus als een vrouw zich maar kan wensen. Maar er gebeurde niets. In plaats daarvan kreeg ik te spotten en vervolgens op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Twee Buik reflecties later, werd ik gediagnosticeerd met Beide eileiders zijn niet functioneel. Een gevolg van de buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De tweede wordt gevormd sinds de geboorte missen. In eerste instantie was het voor mij en mijn man natuurlijk een enorme schok.

Maar we waren op zoek naar een andere manier en besloot op kunstmatige inseminatie. Acht keer hebben we het geprobeerd. Acht Keer Van De Hoop. Acht keer in tranen, omdat het niet weer te laten werken. De laatste poging is nu twee jaar. Na dat, ik kon niet meer eenvoudig. En mijn man was helemaal klaar. Hij was bang voor alles om me heen. Elke dag, het hormoon injecties, opnieuw en opnieuw, Wachten. Opnieuw en opnieuw, teleurstelling. Ik heb me in deze tijd, een deel van mezelf.

Onze vrienden weten niet hoe je moet omgaan

Als ik terug denk, het was een barre, een wanhopige tijd. Ik was constant gespannen en zorgde voor mij, om in het Geloof, al snel zwanger te zijn, niet eens een Baan. Zonder mijn man zou ik niet komen van Diep uit. Nooit heeft hij gaf me het gevoel om een vrouw als inferieur. Ieder van ons weet dat, eng. Alleen onze vrienden weten niet hoe om te gaan met ons. Het onderwerp is niet zo taboe voor u, dat u met voorkeur in de eerste plaats. Het maakt me verdrietig.

Soms ben ik bang om zonder kinderen van hun eigen ouder. Maar dan zeg ik bij mezelf: hoeveel ouders zijn in oude leeftijd nog steeds alleen daar, zelfs als je kinderen hebt. Ik ben dolblij om te hebben een geweldige man die vast aan mijn kant. Dit is het Belangrijkste ding voor mij. Ik heb nu geaccepteerd dat ik het niet kan hebben van een kind. En ik moet zeggen dat Met de zekerheid voel ik me nu.

Geef een reactie