De Problemen Met De Huid Acne

Kopfkissen sind Bakterienherde für Pickel
Het kussen is een Bacterie-en acne-triggers. Een regelmatige Verandering van beddengoed is op het voorkomen van het ontstaan van puistjes. Als men denkt, van 30 mei tot en het onderwerp van acne opzij, en de rimpel-gevechten. Maar ineens kom je terug, puistjes, kleine beestjes. Waarom?

Als Tiener had ik veel illusies. Ik dacht dat alles zou makkelijker zijn als ik zou gewoon eindelijk volwassen te worden. Ik dacht dat alle mensen gelijk waren. En ik dacht dat er een tijd zou zijn dat ik zou ontdoen van die hatelijke puistjes uiteindelijk. Deze keer heb ik gedacht glorieus. In mijn pukkel-gratis Dromen, ik had een huid als een Supermodel (Cindy, Linda, Christy, ik heb niets), en tot mijn 50. Verjaardag. In deze hoge leeftijd, de eerste rimpels, of liever rimpels, in de samengestelde sympathiek in mijn ogen, hoeken en mijn gevoel voor Humor, mijn goedertierenheid en mijn wijsheid getuigde zou het dan.

Mid-jaren ‘ 20 realiseerde ik me dat ik als Tiener behoorlijk naïef. Alles was veel ingewikkelder, ik had meegemaakt chauvinisme, en in mijn ooghoek rimpels die ik was iets anders dan sympathie te hebben verzameld. Maar het ergste is het feit dat ik nog hebben over de gewone puistjes. Met Mid 20’s! Al deze onrechtvaardigheden maakte me klaar en maakte me freak out. Van wat ik natuurlijk nog meer puistjes.

Puistjes en rimpels belangrijk zijn – tenminste voor mij.

Vandaag de dag, in mijn midden van de jaren ‘ 30, ik zie het: Mijn leven is zo ingewikkeld als ik denk dat het is, emancipatie is een baan voor het leven, en puistjes en rimpels zijn niet belangrijk. Tenminste voor mij. De verticale groef tussen mijn wenkbrauwen, bijvoorbeeld, komt uit een Fase in de Strijd, en mijn grootste Twijfels waren in de werkgelegenheid. Deze vouw is iets als mijn dermatologische Post-it, dat doet me denken, om te ontspannen en te genieten van het leven. Natuurlijk, ik denk dat mijn rimpels zijn niet alleen mooi zijn, maar ik was bevriend met hen. Net als met mijn puistjes. Goed. Vrienden, niet geruïneerd worden, misschien. Maar ik neem je serieus. Omdat ik weet dat het ontstoken terp waarschuwing de signalen van mijn lichaam. Krijg ik een puistje, beneden, beneden, ik schakel een versnelling naar beneden, gezonder eten, meer water drinken en mijn Qigong-Oefeningen. Trouwens, ik weet nu hoe het is mogelijk om te gaan met een puist op het beste: Antisepsis en Humor.

En stiekem verheug ik me in de Illusie dat elk puistje is een teken dat ik nog een Tiener leven.

Geef een reactie