Cataract CHIRURGIE voor Dunja Rajter: ik was bang om blind

Dunja Raijter
Reliëf sterren Dunja Rajter had blind het gevoel. De Diagnose Van Cataract! Dankzij een operatie, ze ziet er weer goed. Dag-tot-dag keek ze erger. De wereld werd wazig voor je ogen. Diagnose: Staar. Reliëf sterren Dunja Rajter door angstige uren en velen slapen slapeloze nachten, tot u laat uw ogen te bedienen.

Het was verschrikkelijk. Ik had echt een grote angst om blind, aldus de popster. De native kroatisch Dunja Rajter zegt: ik heb geen bord meer, zonder de hulp van anderen niet in het eigen gezin.

Diagnose: Staar

Tot slot, Dunja ging naar de dokter. Ik moet doen dit een stuk sneller, ze weet vandaag de dag. Zijn diagnose: staar in beide ogen. Nog, ik voelde me opgelucht. Immers, het was niet een groene Ster, zoals in het geval van Jopie Heesters. Dan zou ik verloren heb mijn ogen voor altijd, zegt de zanger.

Laser operatie tegen staar

En dan ging alles heel snel: Dunja Rajter in de private Frankfurt oogkliniek Artemis transfer. Daar onderging ze een oog Operatie, met state of the art Laser-technologie de cataract is gecorrigeerd. Ze had twee operaties binnen een paar dagen – dan moesten ze zelfs meer glazen.

Geef een reactie