Anale fissuur: Niet altijd chirurgie moet

Bei Problemen im Analbereich ist es wichtig, mit dem Arzt darüber zu sprechen
In het geval van problemen in het anale gebied, is het belangrijk om te spreken met de arts over de vele mensen, het is ongemakkelijk, problemen in het genitale gebied, zoals einex anale fissuur naar de dokter. Je moet overwinnen, omdat in de voorkant van je dokter, je moet niets gênant. De praktijk Vita legt uit waarom de snelle reactie van de artsen is zo belangrijk.

Voor mij is het heel ongemakkelijk, wat ik je vertellen, zei Rita G., nadat ik het had zich in mijn kantoor.

Nou, met de taal, wat heb je op het hart, zei de proctologist, Dr. Med. G. Scholz bemoedigend.

Ik heb ernstige pijn aan de anus. Voor weken ga ik daarom met grote bezorgdheid naar de wc. Van de ontlasting pijnlijk dit is voor mij de hel. Hoe langer ik houd hem terug, hoe harder hij wordt. Aambei voorbereidingen, laxeermiddelen ook bracht geen verlichting.

In het geval van het Algemene onderzoek, kon ik niets vinden in het oog springende. Om de anus te bekijken, vroeg ik mijn patiënt, de zogenaamde knie-elleboog positie. Zelfs de poging, de billen iets uit elkaar te trekken, vanwege de daaruit voortvloeiende pijn. Maar de korte weergave was genoeg voor mij. Ik zag een druppel-vormige ulcus, ik werd gediagnosticeerd als een anale fissuur. Maar om veilig te zijn, heb ik gespoten met een plaatselijke verdoving. Na een paar minuten had en ik kon off-knoppen in de darm en de uitgang met een speciale spiegel. Ik zag een purulente ulcus, gemaakt om te maken voor mijn patiënt.

Hoe kom ik er aan? vroeg ze verbaasd.

Oorzaak is naar alle waarschijnlijkheid was, te beginnen met een trombose in een klein straatje in het gebied van de anus. Deze trombose is ontstoken en de zweer, antwoordde ik.

Een anale fissuur kan optreden

Ze worden ook wel aangeduid als anale schrunde. Het is een pijnlijke scheur in het anale slijmvlies te houden van de huid aan de Overgang in de buitenste schil. Kan worden veroorzaakt deze scheur in het geval van chronische stoel inertie, ontlasting verharding, en aambeien. De volgende ontsteking van deze kleine Scheuren leiden tot spasmen van de sluitspier, zodat vanwege de hevige pijn elke stoel gevreesde bende en, als dat mogelijk is, is geduwd. Niet zelden, een darm maagzweer is gevormd uit de spleet.

Een vriend van mij had hetzelfde en geopereerd moest worden. U stuurt mij, waarschijnlijk, ook voor de chirurg, zei Rita G.

Deze Operatie werd uitgevoerd in de Bekende terug dan zeker. Maar in de tussentijd, het is bewezen dat de kloof bedoelde zweren kan ook een eenvoudigere weg naar genezing. Ik ga injecteren u in de zijkant van de plaag, de randen van de botuline toxine. Dit toxine van de ziekteverwekker, als de worst – vlees-of-vergiftiging verwezen naar de ernstige ziekte verlamt de spieren. Sinds enkele jaren weten we echter dat de botuline toxine, de Naam van het gif, in minimale doses van lokaal ingespoten is een uitstekende remedie. De ervaringen hebben aangetoond dat patiënten die zijn behandeld, kunnen worden genezen 80 procent.

Mijn patiënt was met de voorgestelde therapie akkoord gaat. Drie dagen later, het eerste effect.

Geef een reactie