Mijn acne verdwijnt wanneer ik vermijd zuivelproducten?


Zeer suiker-met zuivelproducten zal verhogen de bloedsuikerspiegel sterk stijgen, waardoor de ondersteuning van het inflammatoire proces van puistjes op de huid van de vele mensen die dagelijks consumeren van melk, klagen over de huid vlekken. Vooral Jongeren hebben vaak moeite met acne. Maar het is eigenlijk een verwijzing naar zuivelproducten?

Er is geen wetenschappelijk bewijs van een verband tussen puistjes en melk producten. Echter, deze aanbeveling wordt persistent, in reisgidsen, op Internet, en soms door dermatologen. Wat er is in plaats daarvan het bewijs te leveren van een verbinding van de talgklieren stimulatie van de huid en een voeding met een hoge glycemische Index (extreem koolhydraat-bevattende voedingsmiddelen zoals snoep, pasta, enz.). Dat klinkt een beetje ingewikkeld, maar het is ook: puistjes worden veroorzaakt door een Overproductie van talg in de talgklieren, die zich in elke haarfollikel. De talg kan niet worden verwijderd als gevolg van de toegenomen verhoorning van het bovenste deel van het haar kanaal. Bacteriën die ervoor zorgt dat de ontsteking van de puistjes.

Dit proces wordt ondersteund door voedsel met een hoge glycemische Index, aangezien zij vrij hun suiker snel in het bloed. Nu het gaat om een kettingreactie: verhoogde bloedglucose drijft de productie van het hormoon Insuline. Een hoge Insuline concentratie in het bloed maakt de haarzakjes worden groter, en verhoogt de productie van Androgenen. De mannelijke hormonen, die stimuleren, op zijn beurt, de talgproductie en keratinization. Via dit dynamische proces is een oppervlak ontsteking van de huid – in het ergste geval, de acne.

Voedingsmiddelen met een hoge glycemische Index acne verergeren

Maar terug naar de vraag: in mijn praktijk, patiënten te verbeteren acne rapporten opnieuw en opnieuw, nadat ze verzuimd had de sector melk en zuivelproducten. Je vraagt meer specifiek, zal snel begrijpen waarom: je hebt chocolade, slagroom, melk-shakes, ijs, Pudding – met allemaal een hoog suiker-bevattende voedingsmiddelen met een hoge glycemische Index. Het is duidelijk, dat een verandering in het Dieet, de acne verbeterd.

Wat te doen? Om te weerstaan aan veel van de plekken in elk stuk chocolade hoeft het niet te zijn. Maar je moet streven naar een evenwichtig dieet – meestal volkoren producten, enkele Fast-Food zonden, en overvloed van fruit en groenten. Zodat u kunt het verbeteren van de uitstraling van de huid aanzienlijk. In het geval van een acne, professionele acne moet worden genomen als therapie, een medische diepe reiniging om de twee tot vier weken. Sterke klachten moet dan een ding van het verleden.

Geef een reactie