Haring helpt om te stoppen met Roken

Ein Hering gegen das Rauchen
Een roker meer vis gaan eten, dan zou hij het moeten doen zonder zonder het te beseffen – op elke tiende sigaret. Wie is de sigaret verslaving, af te zien wil, het moet meer haring en co. eet. Omdat artsen vinden nu dat er iets is in de vis, die ons naar het genot van het Roken. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

In feite, het onderzoeksteam ontdekte dat Professor Sharon Rabinovitz Shenkar van de Universiteit van Haifa uit Israël in een recente studie, Omega-3 vetzuren (vooral vis) vermindert het Verlangen naar nicotine. Rokers verminderd de kans op verslaving en roken minder sigaretten.

Geen bijwerkingen en zeer effectief

Hoewel er al een geneesmiddelen, die een vergelijkbaar effect op de verslavende gedrag van rokers, zoals varenicline of Bupropion, maar – zoals Professor Rabinovitz Shenkar zegt, zijn deze in vergelijking met de inname van natuurlijke Omega-3 vetzuren minder effectief zijn en leiden tot ernstige bijwerkingen.

Het onderzoek was in staat om te leveren tegen deze Achtergrond is het eerste bewijs dat Omega-3 vetzuren zijn zeer effectief, zo goed als voor het Roken is een kosten-effectieve en gemakkelijk beschikbaar Alternatief voor synthetische drugs. Bijwerkingen niet zou optreden – precies het tegenovergestelde betekent, zoals de onderzoekers uit te leggen, een regelmatige inname van Omega-3 vetzuren hebben extra voordelen voor de gezondheid, zoals voor het hart, de bloedvaten of de ogen

Het is allemaal een kwestie van chemie?

Als een persoon de sigaret rook wordt geïnhaleerd het niet schadelijk voor het cardiovasculaire-en immuunsysteem, maar ook hij verhoogt zijn risico op kanker. Een andere – kleine-bekend – van ongezonde neveneffect is dat de rook vermindert de concentratie van vetzuren (essentiële vetzuren) in de hersenen, met name de Omega-3 vetzuren. Dit verstoort de opbouw van de zenuwcellen en de gevoelige chemische processen van neurotransmitters, de chemische boodschappers die het stimuleren van de Overdracht van ideeën – breekt juist in de gebieden van de hersenen die belangrijk zijn voor de regulatie van emoties, zoals voldoening, beloning, plezier, of het Verlangen om verantwoordelijk te zijn. Het Resultaat Is Afhankelijkheid.

Vis kan helpen

Om te verminderen de Drang naar een sigaret is, als een kwestie van principe, al het eten, de Omega-3 vetzuren. Vooral vis (haring, forel, sardines, tonijn, zalm) zijn een rijk in deze stof. Maar ook plantaardige oliën bijvoorbeeld zonnebloem -, olijf -, koolzaad -, noten-en lijnzaad olie zijn geschikt voor de absorptie van de vetzuren.

Voor het onderzoek zijn de proefpersonen (alle van hen voor een jaar, rokers) genoemd op een dagelijkse basis, vijf eenheden van Omega-3-vetzuren. Dus, alle studie, zullen de deelnemers hebben altijd dezelfde hoeveelheid foto ‘ s, ze aten geen vis, maar slikte voor 30 dagen Omega-3 capsules. De controle groep ontving in dezelfde periode, alleen een Placebo wordt toegediend. Onderdeel van de studie instellingen, het was bovendien geen van de deelnemers op te roepen om te stoppen met Roken.

Na 30 dagen bleek dat de rokers, de Omega-3 had genomen vetzuren, hun sigaretten had een vermindering van het verbruik met gemiddeld 11 procent. Op hetzelfde moment dat de gepercipieerde noodzaak was te wijten aan de behandeling met de essentiële vetzuren wordt bepaald door een speciale vragenlijst – zijn aanzienlijk verminderd. Met name de korting op rook het einde nodig is voor de onderzoekers een belangrijk uitgangspunt voor een zachte spenen.

Hamburg-harburg, 8. November 2014

Geef een reactie