De waarheid over muesli en co. – ballast stoffen die beschermen tegen kanker en hart-aanval

ballaststoffe
Studies tonen aan dat voedingsvezels voor de menselijke voeding, belangrijk onderdeel. Echter, slechts een derde van de vrouwen en een kwart van de mannen met voldoende hoeveelheden van onverteerbare voedingsvezels voedingsvezels zijn een belangrijk onderdeel voor de menselijke stofwisseling te eten. Studies tonen aan dat de onverteerbare voedsel ingrediënten kunnen niet alleen beschermen tegen Diabetes en allergische ontstekingsreacties, maar ook tegen darmkanker en hart aanvallen. Toch, een paar mensen in Duitsland eten van de gezonde voedingsvezels. De praktijk, Vita, verklaart, waarom zo spoedig mogelijk moeten worden gewijzigd.

Vezel is een belangrijk onderdeel van de menselijke stofwisseling. Wetenschappers delen de niet-verteerbare voedingsvezels in het water en een water – onoplosbaar varianten en zowel van de kleine een deel van uw dagelijkse inname van voedsel oplosbaar zijn – volgens voedingsdeskundigen. Ongeveer 30 gram vezels moeten nemen van een gezonde persoon die volgens de specificaties van de duitse vereniging voor voeding per dag. Slechts een derde van de vrouwen en slechts een kwart van de mannen in Duitsland.

Echter, de huidige studies tonen aan het grote medische waarde van de voedingsvezels. Het onderzoek heeft aangetoond dat water oplosbare vezels uit groenten en fruit allergische ontsteking kan voorkomen reacties en ook Astma. Het feit dat de niet-verteerbare stoffen ook lager de ongewenste LDL-cholesterol in het bloed, het is wetenschappelijk onomstreden.

Vezels beschermen tegen kanker en Honger

De zogenaamde European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (de korte EPIC-studie), in Duitsland vertegenwoordigd door het duitse Instituut voor voedings-onderzoek Potsdam-Rehbrücke (DIfE), toonde aan dat de menselijke voedingsvezels wordt geëlimineerd een groot deel in ongewijzigde vorm en alleen voor een klein deel door de bacteriën in de dikke darm – wordt gerecycled. Glasvezel, tot vermindering van de productie van acetaat, alleen de subjectieve beleving van de Eetlust van de mensen, maar ook leiden tot een verbeterde spijsvertering. De vezels als ze absorberen water, de snelheid van de darm activiteit, zodat de giftige stoffen sneller, en dus effectief verminderen van het risico van kanker van de dikke darm.

Voeding vezels zijn goed voor onze hart

De EPIC studie toonde ook een beschermend effect van vezels voor hart-en vaatziekten, hartaanvallen en opvallende aanvallen. Door de van de vezels geactiveerd verhoogde bacteriële activiteit in de darm vetzuren – Butyraat worden geproduceerd, die inwerken op de darmwand en de voorspoed van de cellen, anti-inflammatoire en het glucose metabolisme in de darmflora te stimuleren. Beide effecten hebben op ziekten, een preventieve werking voor het hart-en vaatstelsel.

Hamburg-harburg, 17. Juni 2014

Geef een reactie